Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 29 april 2022.

Een competitiewedstrijd en twee bekerwedstrijden, RCM Administraties en Oosterhof/Holman mochten als eersten de Waddenhal arena betreden. Er waren wat afwezigen dit met name bij O/H, slechts een wissel tegenover RCM waar twee man op de bank zaten, het verschil bleek toch te groot. De mannen van Oosterhof  probeerden het wel maar misten de slagkracht om het doelman van Riet moeilijk te maken. RCM daarin tegen wist het doel wel te vinden, Sander Zeilmaker en Jasper de Jong scoorden elk twee maal en Martijn Homminga tekende voor de vijfde treffer, 5-0. Wedstrijd nummer twee was een prooi voor Van Der Meulen, bij gebrek aan een aantal vaste waarden bij VSD was ook hier het verschil toch te groot. Voor de wissel ging het nog wel 2-1, maar daarna was het gebeurt en konden de wat oudere spelers van VSD de kracht niet meer vinden om het de speelgoed boys nog moeilijk te maken. De fam. Zandberg nam het grootste gedeelte van het scorend vermogen voor zijn rekening met vijf treffers plus tweemaal Bas Helfferich en Tjeu Visser en Tobias ten Hoeve deden dit namens VSD Isolatie, 7-2  Het laatste duel ging tussen Friesland en Friesland, Bouwvisie wist als eerste de score te openen door een doelpunt van Colin Baarda en nog voor de wissel was het Friso van Eijck die de 2-0 liet aantekenen. Na de wissel zette Friesland Direkt een tandje bij, met vier man op de bank zou men dat voordeel toch moeten kunnen uitbuiten tegenover Bouwvisie met slechts twee man daar tegenover. Met nog een vijftal minuten op de klok leek de opdracht te gaan slagen, Twee bijna identieke aanvallen van F.D. en Youri Bouma sprintte met grote ” sprongen ” naar voren en het was twee maal raak en er leek nog meer in te zitten. Helaas sloeg het noodlot alsnog toe, een niet al te hard schot verraste  doelman Thom Reijenga van FD en BF trok met enig fortuin toch nog aan het langste eind door Shane van der Horst met zijn late treffer.

Fotoalbum 29-04-2022

Programma, standen en topscoorders

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie