Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 22 april 2022.

Wat in het verleden zelden gebeurde lijkt nu steeds meer schering en inslag te gaan worden. Weer twee partijen die niet door gingen deze keer. Soms met een geldende reden en een andere keer om een ander belang. De twee wedstrijden die wel doorgingen waren twee bekerwedstrijden. Als eerste kwamen de Buurtbazen aan de bak en die zouden gemakkelijk door gaan naar de tweede ronde van de KantineBeker, Gebr. Dijkstra was niet opgewassen tegen de doelpunten machine van de Buurtbazen, maar liefst vijftien  keer was het raak tegenover twee treffers van Dijkstra. Sofian maakte er vier,  Valentijn en Pepijn waren elk goed voor drie treffers en drie spelers vulden de rest van het totaal aan. RCM administraties  en PoPaLo was de volgende en alweer laatste partij van de avond. Ook hier een duidelijke score aan één kant van de twee teams die overigens beiden niet in hun sterkste opstelling konden spelen.  Acht doelpunten door vier keer tweemaal te scoren door de  RCM Spelers,  Martijn Homminga, Sander Zeilmaker, Max Nijenhuis en Jasper de Jong .  Helik Norbi en Meindert Riem deden dit namens PoPaLo. Een duidelijke overwinning dus voor RCM.

Fotoalbum 22-04-2022

Uitslagen, standen en doelpuntenmakers.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie