Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 15 april 2022.

Fr. Direkt en Im Sabai trapten als eersten af deze avond en het bleek al vrij snel dat Im Sabai de beste papieren zou hebben. Met de regelmaat van de klok wisten zij dan ook het doel te vinden en bereiken dan ook in de eerste speelhelft al een 1-4 voorsprong. Nogmaals 1-4 in de tweede speelhelft en de buit was binnen 2-8. Soulaiman Snoussi maakte er drie namens de eetgelegenheid en Drewes Janssen kwam met zijn twee treffer voor de verzekeraars te kort. Marco de Boer maakte er ook twee en drie spelers wisten er ook  nog een bijdrage te leveren aan het totaal van acht. Van Stee had ook nu weer geen kind aan O/H. Ook hier acht doelpunten gemaakt door Stijn Scheffer en Sil Kuperus met ieder twee op hun naam  en vier andere spelers waren goed voor de rest van de productie. Hierna was het de beurt aan vd Meulen en Broodje, veel strijd, vuur  en passie in deze partij die al voor de wissel werd beslist, 1-4. Vd Meulen probeerde nog van alles in de tweede speelhelft, maar de doelman van Broodje nuchter en het houtwerk voorkwamen enige aansluiting. Stijn Schakenbos was goed voor twee treffers, Cyrus Boerman en Paola Missaglia vulden de rest van de productie aan en Remco Zandberg deed dit nog voor VDM, maar dat was duidelijk te weinig. De laatste wedstrijd betrof een bekerwedstrijk tussen ZWF en Damen. Wist ZWF/P vorige weeg nog met duidelijke cijfers te winnen voor de competitie tegen de mannen van de scheepswerf, nu waren de rollen duidelijk omgekeerd. Een dramatisch spelend ZWF liet zich welwillend naar de slachtbank lijden en Damen pakte zijn eerste overwinning sinds hun deelname in het Harlinger zaalvoetbal walhalla.  Er moest na afloop dan ook gelijk een groepsfoto worden  gemaakt voor dit heugelijke historische feit. Met een 3-6 overwinning gingen zij dan ook door naar de tweede ronde van de KantineBeker.

Fotoalbum 15-04-2022

Uitslagen, standen en doelpuntenmakers

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie