Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 8 april 2022.

Zoals inmiddels gebruikelijk wederom een afzegging. De drie partijen die wel doorgingen waren wel weer goed voor een flink aantal doelpunten, 34 stuks. De eerste partij ging tussen VSD. Isolatie en Fr. Direkt uit de A-Poule, VSD opende de score door Ivo Wilkeshuis  maar in de vrijwel gelijk opgaande wedstrijd was het Fr. Direkt die uiteindelijk de volle wist binnen te halen door doelpunten van Johan Janssen (2x) en Jeroen van Nieuwenhuizen. Dijkstra en v. Stee waren de volgende strijders die hun opwachting konden gaan maken en dit werd een overtuigende overwinning voor de Offshore mannen. Zestien keer wisten zij te scoren tegenover Dijkstra die slecht drie maal het net wist te vinden. Stijn Scheffer wast met acht treffers het meest doeltreffend. David Kwast volgde op enige afstand met drie treffers, Janssen en de Groot namen er beiden twee voor hun rekening en Jort Scheffer was goed voor het zestiende doelpunt. De laatste partij ging tussen Damen Shiprepair en ZWF/Poelstra, ook hier elf treffers. Daan Schaaf en R. Broersma maakten er beiden 3 st, J. Siccama tekende voor twee treffers waaronder een verre uitgooi van G. Schippers ineen keer door gekopt  over de doelman van Dammen en ook Etienne Oosterom wist met een prachtige lob de onfortuinlijk keeper van Damen te verrassen. De mannen van de scheepswerf wisten slecht eenmaal het net te vinden via M. Reuvers zo ook T. Dijkstra die echter met een eigen doelpunt ZWF een handje wist te helpen.

Fotoalbum 08-04-2022

Uitslagen, standen en doelpuntenmakers

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie