Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 1 april 2022.

Drie wedstrijden, 27 doelpunten deze wedstrijdronde. Ploeg/K en Bouwv.F kwamen als koplopers als eerste deze avond in actie.Deze twee ploegen deden niet veel  voor elkaar onder en maakten er dan ook een mooie partij van met veel strijd en doelpunten. P/K miste wel zijn doelpuntenmachine Klaas Visser, maar men wist er uiteindelijk toch zes te maken en ook BF. bleef op zes steken zodat de wedstrijd met een gelijke stand zou eindigen , 6-6. zodat P/K de bovenste plaats in de A-Poule wist te behouden. De tweede partij ging ook om de bovenste plaats tussen het op dat moment ongeslagen van Stee en de Buurtbazen. Veel kansen over en weer maar de beide doelmannen stonden een sterke pot te keepen deze avond vandaar dan dus ook weinig treffers deze keer. Van Stee opende al vrij snel door een hard schot van David Kwast in het kruis de score, 1-0. Hierna was het twee maal Pepijn en de score werd nog voor de wissel omgedraaid naar 1-2. Ondanks het vele aandringen van de beide teams werd er niet meer gescoord in de tweede speelhelft dus de Buurtbazen mochten  voorlopig de koppositie even overnemen. De derde en tevens laatste partij bleek uiteindelijk een makkie voor PoPaLo. 2-10 kon hier als eindstand worden genoteerd na een 0-2 ruststand. Brian Visser nam het leeuwendeel van het doelpuntenfestijn voor zijn rekening met zes treffers. Helik Norbi noteerde er, met zijn twee treffers deze keer, zijn totaal op naar 12 treffers en is nu de voorlopige topscoorder van de B-Poule met twee ploeggenoten in zijn nek te hijgen.

Fotoalbum 01-04-2022

Uitslagen, programma en topscoorders.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie