Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 25 maart 2022.

Wederom drie wedstrijden met weer een uitvaller ZWF/P, maar toch wel weer voldoende doelpunten deze avond (32st). De eerste partij tussen Damen en Dijkstra stond al garant voor 14 treffers, eerlijk verdeeld over de gehele wedstrijd, 7-7. Nick Teerling nam het grootste deel doelpunten voor zijn rekening met vijf treffers.  Daarna was het de beurt aan Buurtbazen tegen O/H. Ook hier was men aardig aan elkaar gewaagd en ondanks dat Rick Hoogeveen drie maal het net wist te vinden en Sytse Sietema één maal trokken toch de Buurtbazen toch aan het langste eind met vier treffers. Als laatste  de topper in de B-Poule, de jonge honden van v. Stee tegen de wat oudere knarren van PPL. En dit werd een walk-over. Van Stee met een ruime voorraad aan wissels op de bank, dit tegenover PoPaLo met slechts een man achter de hand. Wel voldoende begeleiding / deskundigen, maar die zouden de kar ook niet kunnen trekken. De koplopers wilde wel maar werd steeds overlopen wat uiteindelijk resulteerde in een ruime 9-0 overwinning Stijn Scheffer nam de meeste treffers voor zijn rekening drie maal wist hij doelman Gerard (ViKa) Rutten, te verschalken en zo konden de jonkies de koppositie voor dit moment veilig stellen.

Fotoalbum 25-03-2022

Uitslagen, programma en topscoorders

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie