Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 18 maart 2022.

Weer een uitvaller deze avond O.H. maar toch 26 doelpunten in drie wedstrijden. V. Stee Offshore met voldoende wissels was duidelijk te sterk voor RCM die een aantal vaste waarden moest missen. De wat oudere strijders aan de kant van RCM konden de jonge honden daarom niet voldoende bijbenen, dus een ruime overwinning voor v. Stee, 7-1. Ploeg Kantine was hierna ook duidelijk te sterk voor Friesland Direkt, een regelmatige overwinning met drie doelpunten voor Marcel Visser was voldoende voor P/K om de koppositie te verstevigen, 6-0. De laatste partij ging tussen de koplopers van de B-Poule, Buurtbazen en PoPaLo met meteen vanaf het  begin af aan veel kansen over en weer, maar PoPaLo was deze avond vrij scherp en liep dan ook met de regelmaat van de klok uit naar een 6-1 voorsprong in de eerste 30 minuten. Daarna werd er even wat verslapt en konden de Buurbazen toch weer wat terug komen naar 6-4. Coach Keimpe Keimpema werd steeds onrustiger en liep met zijn  map met aantekeningen steeds meer onzekerder  wordende heen en weer langs de zijlijn, uiteindelijk was het toch weer de beurt aan de Papier Boys. Evan van Sertina wist met zijn derde van de avond het pleit te beslechten, 7-4 en zodoende staat de jongens van de gebr. Pollema en coach Keimpema fier aan kop, dit allemaal in hun 39-jarige deelname aan deze competitie.

Fotoalbum 18-03-2022

Uitslagen, topscoorders en programma

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie