Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 11 maart 2022.

Drie wedstrijden A-Poule en een in de B-Poule Er werd afgetrapt tussen twee team met een culinaire achtergrond, Im Sabai en Broodje nuchter. Im Sabai startte voortvarend en kwam op een 3-0 voorsprong in de eerste spelhelft maar Broodje wist toch weer terug te komen door Lenny Thijsen die twee maal op rij  snoeihard uit haalde, 3-2. Na de wissel liep Im Sabai toch weer uit door v.d. Stap, 4-2. Thijsen drukte  weer af tot 3-4. Marco de Boer was op schot met drie treffers op zijn naam en dat bleek uiteindelijk voldoende te zijn voor de overwinning, 5-3. Friesland D. en v.d. Meulen maakten er ook een mooie pot van en ook hier een verrassende uitslag want FD pakte de volle winst, dit boven verwachting. Bouwvisie Friesland voldeed wel aan de verplichting door VSD achter zich te laten, 5-3 ondanks de twee enorme missers voor open doel van VSD. De Laatste partij van de avond ging tussen de voddeboeren van PoPaLo en de jeugd van Gebr. Dijkstra. De jeugd probeerde het wel maar de wat meer gelouterde mannen van de gebr. Pollema waren veel  effectiever voor het doel van de tegenstander, dit mede door twee maal drie doelpunten van Evan van Sertina en Brian Visser, 10-1.

Fotoalbum 11-04-2022

Uitslagen, Topscoorders en programma

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie