Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 4 maart 2022.

Vier wedstrijden in de B-Poule deze avond Buurtbazen RCM stapten als eersten de arena binnen. Een open wedstrijd waarbij de Buurtbazen het RCM in de eerste helft zeer moeilijk maakte door het hoge tempo RCM ging hierin mee en dat leverde de Buurbazen nogal wat kansen op doordat RCM niet op tijd terug was en doelman van Riet meerdere te gemakkelijk werd uitgespeeld, dus een 5-1 wisselstand. In de tweede helft kwam RCM wat beter in de wedstrijd en kon weer enige aansluiting vinden en kwam terug tot 6-5 mede doordat er bij de Buurbazen wat te vaak aan de noodrem werd getrokken 4 maal  2 minuten tijdstraf. Een gelijkspel hing hierdoor in de lucht, maar het slotakkoord was toch voor de Buurtbazen, 7-5. PoPaLo had in de volgende partij weinig moeite met nieuwkomer Damen Shiprepair. Vier maal Helek Norbi en Evan van Sertima was voldoende voor de ruime winst, 3-11.  O/H en Gebr. Dijkstra waren hierna aardig aan elkaar gewaagd. 3 doelpunten van Nick Hoogeveen waren beslissend voor deze partij, want Dijkstra wist het net maar slechts tweemaal te vinden, 2-3 dus. De laatste partij was een duidelijke overwinning voor v. Stee Offshore. Het wat oudere ZWF kon het niet bolwerken tegen deze jonge ploeg, Stijn Scheffer wist er 4  te maken Kuperus, Kwast en v. Stee waren goed voor elk 2 dlp. Daarin tegen was Daan Schaaf voor ZWF op dreef met ook 4 treffers, alleen die bleken achteraf weinig waarde te hebben.

Fotoalbum 04-03-2022

Uitslagen, topscoorders en programma

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie