Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 29 oktober 2021.

Vier wedstrijden met veel doelpunten (56 st) in totaal. Veltman Gebr. Dijkstra werd de grootste uitslag 24 maal wisten zij het doel te vinden. Soulaiman Snoussi wist er 11 st in te lepelen en Dany van Eijck was goed voor 8 treffers. Een eenzijdige partij waarin Dijkstra maar moeilijk onder de druk van Veltman kon uitkomen. In de tweede partij van de avond werd er beduidend minder gescoord. Bouwvisie was wat directer en zorgvuldiger in de opbouw wat uiteindelijk resulteerde in een wat kleinere overwinning. In wedstrijd nummer drie was het weer raak. Popalo miste een aantal vaste waarden en kon hierdoor te weinig inbrengen tegen een ontketend Broodje nuchter Stijn Schakenbos en Cyrus Boerman waren hier de grote schutters met respectief lijk 5 en 6 doelpunten. De laatste partij van de avond ging tussen Buurtbazen met een volle reserve bank en OH met alleen een coach op de bank en dan is veertig minuten lang zonder wissels en zodoende pakte Buurtbazen zijn tweede overwinning in deze competitie. Volgende week is de finaleavond van het toen afgebroken speelseizoen 2019-20 dit opgeluisterd met livemuziek na afloop van de wedstrijden.

Fotoalbum 29-10-2021

Uitslagen, programma en topscoorders

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie