Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 22 oktober 2021.

Helaas deze avond weer een afmelding. ZWF/Poelstra kon niet voldoende mensen op de been brengen. De teams die er wel stonden waren deze keer aardig aan elkaar gewend, hoewel de eerste wedstrijd door Im Sabai met 5-1 werd gewonnen was dit niet een duidelijke afspiegeling van de einduitslag van deze partij. Buurtbazen kreeg wel degelijk goede mogelijkheden maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken, Im Sabai hierin tegen was duidelijk effectiever in het maken van doelpunten. RCM en Broodje nuchter maakten er ook een spannende pot van en het zag er tegen het einde van de wedstrijd dan ook naar uit dat deze partij in een gelijke stand zou eindigen. Even niet voldoende ingrijpen in de verdediging van RCM en Broodje nuchter wist op de valreep hiervan alsnog te profiteren door in de laatste paar minuten nog twee keer te scoren en bleven  zodoende de administrateurs helaas met lege handen zitten. De laatste partij kon ook alle kanten op. In het begin van de wedstrijd was het Bouwvisie die de voorsprong wist te pakken met twee doelpunten, daarna was het de beurt aan Fr. Direkt  en de achterstand werd omgebogen naar een 3-2 voorsprong op dat moment. Nadat Bouwvisie toch nog weer langs wist te komen was het uiteindelijk Martijn Adema die met zijn derde van de avond de wedstrijd in het voordeel van Fr. Direkt wist te beslissen. Opvallend detail bij Fr/D was wel dat er drie keer twee gezinsleden in het team stonden opgesteld. 2x Bouma, 2x Adema en twee maal Attema.

Fotoalbum 22 oktober 2021F

programma en standen

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef