Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 15 oktober 2021.

Drie wedstrijden en 24 doelpunten deze avond. Im Sabai en VSD beten de spits af dit in een gelijk opgaande wedstrijd waarin VSD echter maar 4 keer wist te scoren en toch met 6-5 aan  het langste eind trok. Im Sabai was zo vriendelijk om de bal twee maal in het eigen doel te plaatsen en dan trek je aan het kortste eind. Bouwvisie Friesland wist ook vijf maal het net te vinden, daarin tegen kwam ZWF niet aan scoren toe. Niet dat het eenrichtingsverkeer was, maar ZWF/Poelstra was niet effectief genoeg deze keer. Ploeg/Kantine blijft de koploper door met 5-3 te winnen van Friesland Direkt. Marcel Visser kon wederom weer een drietal doelpunten toevoegen aan zijn totaal en staat nu fier aan kop in het doelpunten klassement met 17 treffers De laatste wedstrijd kon geen doorgang vinden want O/H had niet voldoende mensen beschikbaar deze avond.

Fotoalbum 15 oktober 2021

Programma en standen

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie