Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 8 oktober 2021.

Vier wedstrijden en 49 doelpunten deze avond. Buurtbazen pakten hun eerste overwinning sinds hun deelname aan de competitie, Gebr. Dijkstra werd vermorzeld met 16-6. Valentijn tikte de meeste doelpunten af in deze partij door 6 maal te scoren. Veltman zette Bouwvisie Friesland aan de kant door een 8-3 overwinning mede dankzij 4 doelpunten van Dani van Eijk. Popalo moest deze avond zijn meerdere erkennen tegen Friesland Direkt, 5-3. De laatste partij ging tussen de ongeslagen teams van Ploeg/Kantine en VSD Isolatie en hier trok Ploeg/Kantine aan het langste eind met 3-6. Marcel Visser kon weer 4 doelpunten aan zijn totaal toevoegen en is nu de topscoorder van de competitie met 14 doelpunten.


Fotoalbum 8 oktober 2021


Programma en standen

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie