Uitslagen, programma en fotoalbum  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 1 oktober 2021.

Drie wedstrijden deze avond. Im Sambai was duidelijk te sterk voor O/H die maar een enkele wissel op de bank had tegenover Im Sambai met drie verse krachten op de bank en dat brak hun uiteindelijk na een 0-1 ruststand op. De tweede partij was een mooie wedstrijd met veel strijd aan beide kanten die uiteindelijk in het voordeel van VD Meulen werd beslist, mede door het sterke optreden van hun doelman Egbert Jan Panbakker. In de Laatste partij vielen er maar liefst 20 doelpunten te bewonderen dit onder toeziend oog van tijdwaarnemer Jacob (twaintig) de Jong . RCM Wist maar liefst vijftien maal te scoren tegenover de Buurtbazen die er toch nog vijf wisten te maken.

Fotoalbum 1 oktober 2021

Programma en standen

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie