Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 6 maart 2020. 

PoPaLo probeerde het wel, maar Ploeg / Kantine was veel doelmatiger in het afwerken van de kansen en kon zodoende het kampioenschap veilig stellen.

Veltman Maritiem – Philipse-IT    0-3

Een pittig wedstrijdje met soms leuk voetbal

Een pittig wedstrijdje met soms leuk voetbal en soms oek wat slapgeouwehoer, maar ja dat hoort urbij. VM moest met enorme cijfers winnen wilden ze nog een kans op het kampioenschap maken. Nou en dat lukte niet want de boys zijn de laatste tijd een klein beetje uit vorm. Ze hadden overigens mazzel dat hun keeper Panbakker nogal eens een balletje pakte. Mede daardoor bleef de stand tot aan de wissel maat 0-1 voor Philipse door een doelpunt van Kevin Hoekstra. Zeker kregen de mannen van VM kansen maar daar gingen ze slordig mee om. Wel raakte Snoussi de paal maar vlogen de schoten van Lenny Tijsen de hal hast uut. Vlak voor de wissel maakte Reinier v d Stap 0-2 nadat hij eerst 2 keer de paal had geraakt. Maar die Reinier liet wel zien dat hij een van de beste zaalvoetballers van deze competitie is. Jelte Kroes maakte nog 0-3 en daar bleef het bij.

Schilder v d Ploeg/Kantine Waddenhal – PoPaLo    12-1

Hessel Zuiderhof, keepte een sterke partij.

Dus waren de mannen van vdP/Kantine al kampioen voordat de wedstrijd tegen PPL begon. Toch wilden ze nog wel even laten zien dat ze niet zomaar kampioen waren geworden. Stijn Schakenbos begon weer met scoren hij ronde een mooie pass van Ralf van Hurck af 1-0. En dat was niet het enige doelpunt dat Stijn maakte, hij tikte nog vier binnen. PPL die deden hun best maar werden van het kastje naar de muur gestuurd. Dit natuurlijk tot groot verdriet van sponsor H.Pollema, die inmiddels zijn auto weer terug had, en coach Keimpema. Toen de stand 10-0 was wist Brian Visser eindelijk tegen te scoren. Voor vdP/Kantine scoorden nog Sjouke Bootsma 3x, Ane Schaap 1x, Ralf van Hurck 2x en Matheus IJpe 1x, eindstand 12-1 en vd P/Kantine kampioen.

Bouwvisie Friesland – Oosterhof/Holman    3-0

Man of the match was zonder twijfel OH keeper Kor Steert.

Het was jammer voor OH dat na 2 minuten hun sterkste speler Sicco v d Bij al een blessure aan zijn hamstring opliep. BF was mede daardoor veel sterker maar zij troffen een keeper Kor Steert aan die in topvorm was. Het duurde dan ook tot de 16e minuten alvorens Lars Vallinga met een lucky shot 1-0 kon maken. Direct in de 2e helft was het weer raak en dit keer was Pieter Kleinjan de schutter 2-0. OH kon alleen maar verdedigen alleen Jan Geert de Groot schoot een keer op doel maar zonder succes. Mark de Rooy schoot zelfs een bal op de binnenkant paal maar daar bleef het dan ook bij. Lars Vallinga wist aan de andere kant nog wel te scoren 3-0. Man of the match was zonder twijfel OH keeper Kor Steert.

Fotoalbum 06-03-2020

Progr. standen uitsl. en dlp. van vrijdag 6 maart.

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie