Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 14 februari 2020.

Tevreden kopkes bij de mannen van Veltman Maritiem  na het maken van de 6-3.  Zonder wissels wisten ze toch het deze avond zwakke Nesta/Rekneck te verslaan.

Veltman Maritiem – ReckNeck    6-3

Van Wilsum wil de bal wel, Hobgen beschermt um op een veilige plaats

VM draait mee bovenaan en kan ervoor zorgen dat deze competitie nog razend spannend gaat worden. Ze begonnen uitstekend want binnen de 2 minuten had hun topscorer Soulaiman Snoussi de vijandelijke keeper al kansloos gelaten 1-0. ReckNeck moest verdedigen en loerde zo nu en dan op een uitval. In de 13e minuut was daar weer Snoussi die dit keer snoeihard de bal in de touwen joeg 2-0. En Snoussi maakte een zuivere hattrick want ook 3-0 kwam van zijn voet. Vlak voor de wissel bediende Harm ten Hoeve zijn medespeler Emiel Postmus op maat en die zorgde voor een tegentreffer 3-1. In de 2e helft kreeg VM al snel een strafschop en die werd keurig benut door Kevin Hobgen 4-1. Maar ReckNeck kwam terug door een vette punter van Emiel Postmus werd het 4-2 en Tjeu Visser benutte in twee keer een penalty 4-3. Daar schrokken ze bij VM toch wat van en ze stropen de mouwen nog een keer op. Dat had succes Frank Pietersma joeg een bal als een kogel in de touwen 5-3 en Dani van Eyck wist de laatste treffer te maken en dat betekende een 6-3 eindstand.

ZWF/Poelstra – BuurtBazen    6-3

Strijd en passie met ZWF als uiteindelijke winnaar.

Beide teams kregen in de beginfase een dikke kans maar beiden vergriemden die kans oek nog. Abdelhak kwam zelfs alleen voor de keeper maar nog kon hij de BuurtBazen niet een voorsprong bezorgen. Er gebeurde 7 minuten weinig maar toen was daar dan toch Bas Koster die wist te scoren 1-0. En direct daar achteraan maakte Bas Koster ook nog 2-0. Maar de BB-jongens vochten als leeuwen en dat had succes Nick Hoogeveen maakte 2-1. Maar ja toen stonden ze weer even te slapen bij BB in de defensie en profiteerde Sander Vredeveld 3-1. Vervolgens leverde Ronald v d Molen de bal wat sleeuw in en bracht Nick Hoogeveen de spanning weer terug 3-2. Tien seconden voor de wissel werd het toch nog 4-2 door een goal van Sander Vredeveld. Meteen na de wissel schoot Ronald v d Molen op de paal, het geluk lachte hem toe want de keeper kreeg de bal op zijn rug en ging er alsnog in 5-2. Hierna schoten de jongens van BB drie keer op de paal maar die kregen geen hulp van de keeper en dat was jammer. Sander Vredeveld maakte nog 6-2 en Thomas Rondaan bepaalde de eindstand op 6-3.