Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 20 mei 2022.

Het liep weer niet mee om een volledige competitie avond neer te zetten maar toch nog 3 wedstrijden. Als eerste kwamen Ploeg/  Kantine en Van Der Meulen in actie. Een spannende partij, waar de beide doelverdediger zeer attent waren deze avond, dus weinig doelpunten ondanks de toch wel vele kansen maar het scoreverloop was niet geweldig. Ploeg/ Kantine kwam tot aan de rust wel tweemaal tot scoren en er kon worden gewisseld met een 2-0 voorsprong. Na de wissel wist met uiteindelijk aan de kant van VDM ook het net uiteindelijk te vinden en men wist zelfs de achterstand weer om te zetten naar 2-3. Toch wist Ploeg/K dit vlak voor het eind nog glad te strijken, 3-3. Strafschoppen dus, en dat deden ze bij VDM net even iets beter dan P/K en gaan zij dus door naar de finale in de A-Poule. De tweede partij was ook een beker ontmoeting, maar nu in de B-Poule en wel tussen de twee koplopers Van Stee en Buurtbazen. Bij de Buurtbazen waren er een paar toch wel bepalende spelers niet bij en dus werd het een eenzijdig verhaal. Met de regelmaat van de klok liep de jeugd na een 2-0 ruststand uiteindelijk in de tweede spelhelft uit naar een 9-1 eindstand en staan zij dan ook in de finale van de B-Poule. De derde partij was een competitiewedstrijd in de A-Poule tussen Broodje en VSD, kon VSD het voor de rust nog wel bijbenen 1-0 maar in de tweede speelheft was de koek op. Met nog zes treffers op rij en de wedstrijd was ook hier beslist 7-0. Door het op voorhand al weer wegvallen van een tweetal wedstrijden voor de volgende week wordt het steeds moeilijker om deze competitie nog op een leuke manier af te sluiten, we wachten het maar af maar zijn er inmiddels al aan gewend dat en de corona en de vele afzeggingen het steeds moeilijker wordt om een competitie goed te laten verlopen, helaas.

Fotoalbum 20-05-2022

Progtramma,uitslagen en topscoorders.

Een vol programma deze keer. Het begon met een bekerwedstrijd tussen Broodje nuchter en Im Sabai, en er leek met de rust geen enkel probleem te zijn voor Broodje nuchter met een 3-0 voorsprong op het scorebord door doelpunten van Kristian Feenstra (2x) en Lieuwe Beuker echter na de wissel wist im Sabai  toch nog weer terug te komen in de wedstrijd door doelpunten van Snoussi, Hoekstra en v.d Stap en de stand was weer gelijk, 3-3 en dat zou ook uiteindelijk ook zo blijven en omdat het een bekerwedstrijd betrof, dus strafschoppen. Helaas voor Broodje werd er aan hun zijde één gemist en dat betekende dus dat Sabai doorging naar de tweede ronde. Hierna een walk-over tussen RCM en Damen 12-1 maar liefst. Sander Zeilmaker nam er vier voor zijn rekening, Jasper de Jong tekende voor drie treffers, Niels Outhuijse trof twee maal het net en zo ook Max Nieuwenhuis en Martijn Homminga die er elk één voor hun rekening namen. Damen moest zich met slechts één Engelse tegentreffer tevreden stellen. Wedstrijd nummer drie leek een makkie te gaan worden voor VDM tegen VSD mede dit omdat VSD geen wissels op de been kon brengen. Met de rust was er dan ook al een 3-0 voorsprong voor vd Meulen, toch wist VSD isolatie wonderwel na de wissel weer enigszins terug te komen en zij wisten er ondanks de numerieke minderheid er zelfs nog één meer te maken dan VDM in de tweede spelhelft, toch was het niet voldoende voor meer, 5-3 dus. De laatste partij was uiteindelijk ook een makkie  voor de Buurtbazen tegen Gebr. Dijkstra 9-1 Djan El-Khads maakte er drie, Thomas Zeilmaker tekende voor twee treffer en vier spelers scoorden er elk één. Rick Teerling deed dit namens Dijkstra nog éénmaal.