Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 29 april 2022.

Een competitiewedstrijd en twee bekerwedstrijden, RCM Administraties en Oosterhof/Holman mochten als eersten de Waddenhal arena betreden. Er waren wat afwezigen dit met name bij O/H, slechts een wissel tegenover RCM waar twee man op de bank zaten, het verschil bleek toch te groot. De mannen van Oosterhof  probeerden het wel maar misten de slagkracht om het doelman van Riet moeilijk te maken. RCM daarin tegen wist het doel wel te vinden, Sander Zeilmaker en Jasper de Jong scoorden elk twee maal en Martijn Homminga tekende voor de vijfde treffer, 5-0. Wedstrijd nummer twee was een prooi voor Van Der Meulen, bij gebrek aan een aantal vaste waarden bij VSD was ook hier het verschil toch te groot. Voor de wissel ging het nog wel 2-1, maar daarna was het gebeurt en konden de wat oudere spelers van VSD de kracht niet meer vinden om het de speelgoed boys nog moeilijk te maken. De fam. Zandberg nam het grootste gedeelte van het scorend vermogen voor zijn rekening met vijf treffers plus tweemaal Bas Helfferich en Tjeu Visser en Tobias ten Hoeve deden dit namens VSD Isolatie, 7-2  Het laatste duel ging tussen Friesland en Friesland, Bouwvisie wist als eerste de score te openen door een doelpunt van Colin Baarda en nog voor de wissel was het Friso van Eijck die de 2-0 liet aantekenen. Na de wissel zette Friesland Direkt een tandje bij, met vier man op de bank zou men dat voordeel toch moeten kunnen uitbuiten tegenover Bouwvisie met slechts twee man daar tegenover. Met nog een vijftal minuten op de klok leek de opdracht te gaan slagen, Twee bijna identieke aanvallen van F.D. en Youri Bouma sprintte met grote ” sprongen ” naar voren en het was twee maal raak en er leek nog meer in te zitten. Helaas sloeg het noodlot alsnog toe, een niet al te hard schot verraste  doelman Thom Reijenga van FD en BF trok met enig fortuin toch nog aan het langste eind door Shane van der Horst met zijn late treffer.

Fotoalbum 29-04-2022

Programma, standen en topscoorders

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 22 april 2022.

Wat in het verleden zelden gebeurde lijkt nu steeds meer schering en inslag te gaan worden. Weer twee partijen die niet door gingen deze keer. Soms met een geldende reden en een andere keer om een ander belang. De twee wedstrijden die wel doorgingen waren twee bekerwedstrijden. Als eerste kwamen de Buurtbazen aan de bak en die zouden gemakkelijk door gaan naar de tweede ronde van de KantineBeker, Gebr. Dijkstra was niet opgewassen tegen de doelpunten machine van de Buurtbazen, maar liefst vijftien  keer was het raak tegenover twee treffers van Dijkstra. Sofian maakte er vier,  Valentijn en Pepijn waren elk goed voor drie treffers en drie spelers vulden de rest van het totaal aan. RCM administraties  en PoPaLo was de volgende en alweer laatste partij van de avond. Ook hier een duidelijke score aan één kant van de twee teams die overigens beiden niet in hun sterkste opstelling konden spelen.  Acht doelpunten door vier keer tweemaal te scoren door de  RCM Spelers,  Martijn Homminga, Sander Zeilmaker, Max Nijenhuis en Jasper de Jong .  Helik Norbi en Meindert Riem deden dit namens PoPaLo. Een duidelijke overwinning dus voor RCM.

Fotoalbum 22-04-2022

Uitslagen, standen en doelpuntenmakers.

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 15 april 2022.

Fr. Direkt en Im Sabai trapten als eersten af deze avond en het bleek al vrij snel dat Im Sabai de beste papieren zou hebben. Met de regelmaat van de klok wisten zij dan ook het doel te vinden en bereiken dan ook in de eerste speelhelft al een 1-4 voorsprong. Nogmaals 1-4 in de tweede speelhelft en de buit was binnen 2-8. Soulaiman Snoussi maakte er drie namens de eetgelegenheid en Drewes Janssen kwam met zijn twee treffer voor de verzekeraars te kort. Marco de Boer maakte er ook twee en drie spelers wisten er ook  nog een bijdrage te leveren aan het totaal van acht. Van Stee had ook nu weer geen kind aan O/H. Ook hier acht doelpunten gemaakt door Stijn Scheffer en Sil Kuperus met ieder twee op hun naam  en vier andere spelers waren goed voor de rest van de productie. Hierna was het de beurt aan vd Meulen en Broodje, veel strijd, vuur  en passie in deze partij die al voor de wissel werd beslist, 1-4. Vd Meulen probeerde nog van alles in de tweede speelhelft, maar de doelman van Broodje nuchter en het houtwerk voorkwamen enige aansluiting. Stijn Schakenbos was goed voor twee treffers, Cyrus Boerman en Paola Missaglia vulden de rest van de productie aan en Remco Zandberg deed dit nog voor VDM, maar dat was duidelijk te weinig. De laatste wedstrijd betrof een bekerwedstrijk tussen ZWF en Damen. Wist ZWF/P vorige weeg nog met duidelijke cijfers te winnen voor de competitie tegen de mannen van de scheepswerf, nu waren de rollen duidelijk omgekeerd. Een dramatisch spelend ZWF liet zich welwillend naar de slachtbank lijden en Damen pakte zijn eerste overwinning sinds hun deelname in het Harlinger zaalvoetbal walhalla.  Er moest na afloop dan ook gelijk een groepsfoto worden  gemaakt voor dit heugelijke historische feit. Met een 3-6 overwinning gingen zij dan ook door naar de tweede ronde van de KantineBeker.

Fotoalbum 15-04-2022

Uitslagen, standen en doelpuntenmakers

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 8 april 2022.

Zoals inmiddels gebruikelijk wederom een afzegging. De drie partijen die wel doorgingen waren wel weer goed voor een flink aantal doelpunten, 34 stuks. De eerste partij ging tussen VSD. Isolatie en Fr. Direkt uit de A-Poule, VSD opende de score door Ivo Wilkeshuis  maar in de vrijwel gelijk opgaande wedstrijd was het Fr. Direkt die uiteindelijk de volle wist binnen te halen door doelpunten van Johan Janssen (2x) en Jeroen van Nieuwenhuizen. Dijkstra en v. Stee waren de volgende strijders die hun opwachting konden gaan maken en dit werd een overtuigende overwinning voor de Offshore mannen. Zestien keer wisten zij te scoren tegenover Dijkstra die slecht drie maal het net wist te vinden. Stijn Scheffer wast met acht treffers het meest doeltreffend. David Kwast volgde op enige afstand met drie treffers, Janssen en de Groot namen er beiden twee voor hun rekening en Jort Scheffer was goed voor het zestiende doelpunt. De laatste partij ging tussen Damen Shiprepair en ZWF/Poelstra, ook hier elf treffers. Daan Schaaf en R. Broersma maakten er beiden 3 st, J. Siccama tekende voor twee treffers waaronder een verre uitgooi van G. Schippers ineen keer door gekopt  over de doelman van Dammen en ook Etienne Oosterom wist met een prachtige lob de onfortuinlijk keeper van Damen te verrassen. De mannen van de scheepswerf wisten slecht eenmaal het net te vinden via M. Reuvers zo ook T. Dijkstra die echter met een eigen doelpunt ZWF een handje wist te helpen.

Fotoalbum 08-04-2022

Uitslagen, standen en doelpuntenmakers

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 1 april 2022.

Drie wedstrijden, 27 doelpunten deze wedstrijdronde. Ploeg/K en Bouwv.F kwamen als koplopers als eerste deze avond in actie.Deze twee ploegen deden niet veel  voor elkaar onder en maakten er dan ook een mooie partij van met veel strijd en doelpunten. P/K miste wel zijn doelpuntenmachine Klaas Visser, maar men wist er uiteindelijk toch zes te maken en ook BF. bleef op zes steken zodat de wedstrijd met een gelijke stand zou eindigen , 6-6. zodat P/K de bovenste plaats in de A-Poule wist te behouden. De tweede partij ging ook om de bovenste plaats tussen het op dat moment ongeslagen van Stee en de Buurtbazen. Veel kansen over en weer maar de beide doelmannen stonden een sterke pot te keepen deze avond vandaar dan dus ook weinig treffers deze keer. Van Stee opende al vrij snel door een hard schot van David Kwast in het kruis de score, 1-0. Hierna was het twee maal Pepijn en de score werd nog voor de wissel omgedraaid naar 1-2. Ondanks het vele aandringen van de beide teams werd er niet meer gescoord in de tweede speelhelft dus de Buurtbazen mochten  voorlopig de koppositie even overnemen. De derde en tevens laatste partij bleek uiteindelijk een makkie voor PoPaLo. 2-10 kon hier als eindstand worden genoteerd na een 0-2 ruststand. Brian Visser nam het leeuwendeel van het doelpuntenfestijn voor zijn rekening met zes treffers. Helik Norbi noteerde er, met zijn twee treffers deze keer, zijn totaal op naar 12 treffers en is nu de voorlopige topscoorder van de B-Poule met twee ploeggenoten in zijn nek te hijgen.

Fotoalbum 01-04-2022

Uitslagen, programma en topscoorders.

Archief onderlinge competitie