Van Stee Offshore is een aanwinst voor de zaalvoetbal competitie Pompeï Shamrock.

De jeugd heeft de toekomst en gelukkig weten steeds meer jeugdspelers op vrijdagavond de weg naar de Waddenhal te vinden. Zaalvoetbal daar word je beter van! Iedere vrijdagavond worden er verschillende wedstrijden in de Pompeï Shamrock zaalvoetbal competitie gespeeld. De laatste jaren komen er steeds meer teams bij en op dit moment spelen er 14 teams in deze competitie tegen elkaar. Er is zeker ruimte voor meer team en starten is heel simpel en kan vrij snel. Dat bewezen wel de jongens van het kersverse team van, Van Stee Offshore. Deze liefhebbers wilden graag een team starten en binnen een week hadden ze tien man geregeld. Het vinden van een sponsor was snel geregeld en de daaropvolgende week was het tenue inclusief bedrukkingen gereed (met dank aan Grafisch Centrum Harlingen).  De boys kunnen na de winsterstop aansluiten in de competitie, maar dat duurt nog wel lang. Gelukkig was er de mogelijkheid om vorige week vrijdag te oefenen in de zaal. Guus van Hurck gaf aan dat de zaal beschikbaar was en binnen no-time waren er vier ploegen geregeld. Namelijk het team van de Gebr. Dijkstra, waar veel jonge talenten in zitten een team van Friesland Direkt waar wat oudere talenten inzitten. Tot slot konden we twee teams vormen met het kersverse nieuwe team van, Van Stee Offshore.  Martijn Adema is een alleskunner en na de QR-code checks, regelde hij de wedstrijdtafel. De scheidrechters Guus Janssen en Erik de Groot staken in grootste vorm, maar dat gold ook voor de spelers.  De Gebr. Dijkstra die het in de competitie zwaar hebben, maar iedere week beter worden hielden Friesland Direkt op een gelijkspel. Het spektakelstuk was toch wel de wedstrijd tussen Van Stee Offshore 1 tegen Van Stee Offshore 2. De vonken spatte eraf en ze gaven elkaar geen millimeter. Na een gelijk opgaande strijd werd het 4-5.

Iedereen kan terugzien op een leuke voetbalavond en lijkt het je ook leuk om een team te beginnen neem dan contact op met Guus van Hurck.

Op de foto Team: Van Stee Offshore

Staand: Storm Seinen, Stijn Scheffer, Sil Kuperus, Mees Nagel, Nick van der Wal, David Kwast en nieuwe clubeigenaar Arjan van Stee.

Voor: Jort Scheffer, Rieken van Stee, Jasper de Groot en Finn Janssen

 

Archief onderlinge competitie