Geslaagd Kersttoernooi 2019

 Afgelopen zondag was er weer het kersttoernooi van Exstador. Deze keer niet op een van de beide kerstdagen maar op de zondag erna. Het bleek de laatste jaren steeds moeilijker te worden om dat op een van deze dagen te laten spelen,  door onder andere de steeds meer populairder wordende  familie uitjes, eet partijtjes en zo ook de concurrentie van een zelfde soort toernooi een achttal kilometers verderop.

Zodoende werd er besloten om het eens op een andere speeldag te proberen en dat bleek een succes. Negen teams hadden zich hiervoor aangemeld en hierdoor lijkt het kersttoernooi op deze manier toch weer enige  toekomst te hebben . Dit ook gezien de positieve reacties naderhand.     

Read the rest of this entry »

Afgelasting competitie wedstrijden van  27 december.

Vanwege te weinig beschikbare leidinggevenden hebben we moeten besluiten om alle wedstrijden voor aanstaande vrijdag 27 dec. er uit te halen. Het complete programma wordt door geschoven naar een latere datum.

Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 13 december 2019. 

Hoog bezoek op de tribune, afgelopen vrijdag in de Waddenhal bij de wedstrijd tussen Ploeg/Kantine en broadsje nuchter.

Read the rest of this entry »

Laatste oproep.!!!!     Kersttoernooi 2019  nu op zondag 29 december

Voor donderdag 26 december was er te weinig belangstelling dus hebben we nu besloten om nog een keer een poging te doen nu  op zondag  29  december.  Geen concurrentie van kerst-diners en andere stoorzenders. Minimaal 8 teams, lukt het niet dan trekken we de stekker er wat ons betreft voorgoed uit.

Ook  kunnen er natuurlijk andere teams meedoen het is een open toernooi,  minimaal 16 jaar.  Er wordt geen inleg gevraagd dus meedoen is geheel gratis.

Inmiddels opgegeven: Ploeg/Kantine, RCM Administraties, Buurtbazen, Philipse-IT, Van Der Meulen. Friesland Direkt 1 , Friesland Direkt 2 en Dreamteam Struner.

Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 6 december 2019. 

Veel strijd,  passie  en respect voor de scheidsrechter  van dienst,  in de wedstrijd tussen  Veltman M. en Friesland D.  die uiteindelijk op het laatste moment zou worden beslist in het voordeel van de maritieme boys.

Read the rest of this entry »

Archief onderlinge competitie