Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 22 oktober 2021.

Helaas deze avond weer een afmelding. ZWF/Poelstra kon niet voldoende mensen op de been brengen. De teams die er wel stonden waren deze keer aardig aan elkaar gewend, hoewel de eerste wedstrijd door Im Sabai met 5-1 werd gewonnen was dit niet een duidelijke afspiegeling van de einduitslag van deze partij. Buurtbazen kreeg wel degelijk goede mogelijkheden maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken, Im Sabai hierin tegen was duidelijk effectiever in het maken van doelpunten. RCM en Broodje nuchter maakten er ook een spannende pot van en het zag er tegen het einde van de wedstrijd dan ook naar uit dat deze partij in een gelijke stand zou eindigen. Even niet voldoende ingrijpen in de verdediging van RCM en Broodje nuchter wist op de valreep hiervan alsnog te profiteren door in de laatste paar minuten nog twee keer te scoren en bleven  zodoende de administrateurs helaas met lege handen zitten. De laatste partij kon ook alle kanten op. In het begin van de wedstrijd was het Bouwvisie die de voorsprong wist te pakken met twee doelpunten, daarna was het de beurt aan Fr. Direkt  en de achterstand werd omgebogen naar een 3-2 voorsprong op dat moment. Nadat Bouwvisie toch nog weer langs wist te komen was het uiteindelijk Martijn Adema die met zijn derde van de avond de wedstrijd in het voordeel van Fr. Direkt wist te beslissen. Opvallend detail bij Fr/D was wel dat er drie keer twee gezinsleden in het team stonden opgesteld. 2x Bouma, 2x Adema en twee maal Attema.

Fotoalbum 22 oktober 2021F

programma en standen

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 15 oktober 2021.

Drie wedstrijden en 24 doelpunten deze avond. Im Sabai en VSD beten de spits af dit in een gelijk opgaande wedstrijd waarin VSD echter maar 4 keer wist te scoren en toch met 6-5 aan  het langste eind trok. Im Sabai was zo vriendelijk om de bal twee maal in het eigen doel te plaatsen en dan trek je aan het kortste eind. Bouwvisie Friesland wist ook vijf maal het net te vinden, daarin tegen kwam ZWF niet aan scoren toe. Niet dat het eenrichtingsverkeer was, maar ZWF/Poelstra was niet effectief genoeg deze keer. Ploeg/Kantine blijft de koploper door met 5-3 te winnen van Friesland Direkt. Marcel Visser kon wederom weer een drietal doelpunten toevoegen aan zijn totaal en staat nu fier aan kop in het doelpunten klassement met 17 treffers De laatste wedstrijd kon geen doorgang vinden want O/H had niet voldoende mensen beschikbaar deze avond.

Fotoalbum 15 oktober 2021

Programma en standen

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 8 oktober 2021.

Vier wedstrijden en 49 doelpunten deze avond. Buurtbazen pakten hun eerste overwinning sinds hun deelname aan de competitie, Gebr. Dijkstra werd vermorzeld met 16-6. Valentijn tikte de meeste doelpunten af in deze partij door 6 maal te scoren. Veltman zette Bouwvisie Friesland aan de kant door een 8-3 overwinning mede dankzij 4 doelpunten van Dani van Eijk. Popalo moest deze avond zijn meerdere erkennen tegen Friesland Direkt, 5-3. De laatste partij ging tussen de ongeslagen teams van Ploeg/Kantine en VSD Isolatie en hier trok Ploeg/Kantine aan het langste eind met 3-6. Marcel Visser kon weer 4 doelpunten aan zijn totaal toevoegen en is nu de topscoorder van de competitie met 14 doelpunten.

Fotoalbum 8 oktober 2021

Programma en standen

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 1 oktober 2021.

Drie wedstrijden deze avond. Im Sambai was duidelijk te sterk voor O/H die maar een enkele wissel op de bank had tegenover Im Sambai met drie verse krachten op de bank en dat brak hun uiteindelijk na een 0-1 ruststand op. De tweede partij was een mooie wedstrijd met veel strijd aan beide kanten die uiteindelijk in het voordeel van VD Meulen werd beslist, mede door het sterke optreden van hun doelman Egbert Jan Panbakker. In de Laatste partij vielen er maar liefst 20 doelpunten te bewonderen dit onder toeziend oog van tijdwaarnemer Jacob (twaintig) de Jong . RCM Wist maar liefst vijftien maal te scoren tegenover de Buurtbazen die er toch nog vijf wisten te maken.

Fotoalbum 1 oktober 2021

Programma en standen

Vanaf 25 september heeft de regering besloten dat er in de horeca waaronder ook de kantine van de Waddenhal valt, een geldige qr code dient te worden getoond, dus alleen met een geldige code kan men de kantine betreden.

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 17 september 2021.

Vier wedstrijden deze keer met een debuterend nieuw team Gebr. Dijkstra, helaas was de start wat teleurstellend voor de nieuwkomer. Een 12-0 nederlaag tegen Im Sambai ook een nieuwe naam maar dit is een wijziging van sponsor.

Fotoalbum 17 september 2021

Programma en Standen

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 10 september 2021.

Drie wedstrijden stonden er deze keer op het programma, meest opvallen was dat de drie thuis spelende team er maar twee wisten te maken per team. De bezoekende teams deden het deze avond wat beter met drie winst partijen met in totaal 14 doelpunten

Fotoalbum 10 september 2021

Programma en standen

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 3 september 2021.

De kop is er af en het zaalvoetbal is weer begonnen twee wedstrijden en een uitgestelde partij. Er zijn dit seizoen 14 teams die aan de competitie zullen gaan deelnemen en dat zijn er twee meer dan het vorige speelseizoen.

Fotoalbum 3 september 2021

Programma en standen

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 18 september 2020.

Met nog een tweetal minuten op de klok en een 2-1 voorsprong was het behoorlijk billenknijpen voor de gebr. Pollema. Uiteindelijk maakte Jan v.d. Veer aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 binnen te schieten op aangeven van Brian Visser.

Read the rest of this entry »

De wedstrijden die voor maart stonden ingepland en werden uitgesteld worden a.s. vrijdag weer opgepikt, dit in een iets wat verkorte versie. Zie hier voor het programma voor de maand september. Read the rest of this entry »

Archief onderlinge competitie