Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 25 maart 2022.

Wederom drie wedstrijden met weer een uitvaller ZWF/P, maar toch wel weer voldoende doelpunten deze avond (32st). De eerste partij tussen Damen en Dijkstra stond al garant voor 14 treffers, eerlijk verdeeld over de gehele wedstrijd, 7-7. Nick Teerling nam het grootste deel doelpunten voor zijn rekening met vijf treffers.  Daarna was het de beurt aan Buurtbazen tegen O/H. Ook hier was men aardig aan elkaar gewaagd en ondanks dat Rick Hoogeveen drie maal het net wist te vinden en Sytse Sietema één maal trokken toch de Buurtbazen toch aan het langste eind met vier treffers. Als laatste  de topper in de B-Poule, de jonge honden van v. Stee tegen de wat oudere knarren van PPL. En dit werd een walk-over. Van Stee met een ruime voorraad aan wissels op de bank, dit tegenover PoPaLo met slechts een man achter de hand. Wel voldoende begeleiding / deskundigen, maar die zouden de kar ook niet kunnen trekken. De koplopers wilde wel maar werd steeds overlopen wat uiteindelijk resulteerde in een ruime 9-0 overwinning Stijn Scheffer nam de meeste treffers voor zijn rekening drie maal wist hij doelman Gerard (ViKa) Rutten, te verschalken en zo konden de jonkies de koppositie voor dit moment veilig stellen.

Fotoalbum 25-03-2022

Uitslagen, programma en topscoorders

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 18 maart 2022.

Weer een uitvaller deze avond O.H. maar toch 26 doelpunten in drie wedstrijden. V. Stee Offshore met voldoende wissels was duidelijk te sterk voor RCM die een aantal vaste waarden moest missen. De wat oudere strijders aan de kant van RCM konden de jonge honden daarom niet voldoende bijbenen, dus een ruime overwinning voor v. Stee, 7-1. Ploeg Kantine was hierna ook duidelijk te sterk voor Friesland Direkt, een regelmatige overwinning met drie doelpunten voor Marcel Visser was voldoende voor P/K om de koppositie te verstevigen, 6-0. De laatste partij ging tussen de koplopers van de B-Poule, Buurtbazen en PoPaLo met meteen vanaf het  begin af aan veel kansen over en weer, maar PoPaLo was deze avond vrij scherp en liep dan ook met de regelmaat van de klok uit naar een 6-1 voorsprong in de eerste 30 minuten. Daarna werd er even wat verslapt en konden de Buurbazen toch weer wat terug komen naar 6-4. Coach Keimpe Keimpema werd steeds onrustiger en liep met zijn  map met aantekeningen steeds meer onzekerder  wordende heen en weer langs de zijlijn, uiteindelijk was het toch weer de beurt aan de Papier Boys. Evan van Sertina wist met zijn derde van de avond het pleit te beslechten, 7-4 en zodoende staat de jongens van de gebr. Pollema en coach Keimpema fier aan kop, dit allemaal in hun 39-jarige deelname aan deze competitie.

Fotoalbum 18-03-2022

Uitslagen, topscoorders en programma

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 11 maart 2022.

Drie wedstrijden A-Poule en een in de B-Poule Er werd afgetrapt tussen twee team met een culinaire achtergrond, Im Sabai en Broodje nuchter. Im Sabai startte voortvarend en kwam op een 3-0 voorsprong in de eerste spelhelft maar Broodje wist toch weer terug te komen door Lenny Thijsen die twee maal op rij  snoeihard uit haalde, 3-2. Na de wissel liep Im Sabai toch weer uit door v.d. Stap, 4-2. Thijsen drukte  weer af tot 3-4. Marco de Boer was op schot met drie treffers op zijn naam en dat bleek uiteindelijk voldoende te zijn voor de overwinning, 5-3. Friesland D. en v.d. Meulen maakten er ook een mooie pot van en ook hier een verrassende uitslag want FD pakte de volle winst, dit boven verwachting. Bouwvisie Friesland voldeed wel aan de verplichting door VSD achter zich te laten, 5-3 ondanks de twee enorme missers voor open doel van VSD. De Laatste partij van de avond ging tussen de voddeboeren van PoPaLo en de jeugd van Gebr. Dijkstra. De jeugd probeerde het wel maar de wat meer gelouterde mannen van de gebr. Pollema waren veel  effectiever voor het doel van de tegenstander, dit mede door twee maal drie doelpunten van Evan van Sertina en Brian Visser, 10-1.

Fotoalbum 11-04-2022

Uitslagen, Topscoorders en programma

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 4 maart 2022.

Vier wedstrijden in de B-Poule deze avond Buurtbazen RCM stapten als eersten de arena binnen. Een open wedstrijd waarbij de Buurtbazen het RCM in de eerste helft zeer moeilijk maakte door het hoge tempo RCM ging hierin mee en dat leverde de Buurbazen nogal wat kansen op doordat RCM niet op tijd terug was en doelman van Riet meerdere te gemakkelijk werd uitgespeeld, dus een 5-1 wisselstand. In de tweede helft kwam RCM wat beter in de wedstrijd en kon weer enige aansluiting vinden en kwam terug tot 6-5 mede doordat er bij de Buurbazen wat te vaak aan de noodrem werd getrokken 4 maal  2 minuten tijdstraf. Een gelijkspel hing hierdoor in de lucht, maar het slotakkoord was toch voor de Buurtbazen, 7-5. PoPaLo had in de volgende partij weinig moeite met nieuwkomer Damen Shiprepair. Vier maal Helek Norbi en Evan van Sertima was voldoende voor de ruime winst, 3-11.  O/H en Gebr. Dijkstra waren hierna aardig aan elkaar gewaagd. 3 doelpunten van Nick Hoogeveen waren beslissend voor deze partij, want Dijkstra wist het net maar slechts tweemaal te vinden, 2-3 dus. De laatste partij was een duidelijke overwinning voor v. Stee Offshore. Het wat oudere ZWF kon het niet bolwerken tegen deze jonge ploeg, Stijn Scheffer wist er 4  te maken Kuperus, Kwast en v. Stee waren goed voor elk 2 dlp. Daarin tegen was Daan Schaaf voor ZWF op dreef met ook 4 treffers, alleen die bleken achteraf weinig waarde te hebben.

Fotoalbum 04-03-2022

Uitslagen, topscoorders en programma

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 25 februari 2022.

Vier wedstrijden stonden er in gepland, helaas weer een afzegging. Ploeg/Kantine tegen Im Sabai was de eerste partij en nadat P/K als eerste wist te scoren, 0-1 was het Reinier v.d. Stap die met twee treffers op rij de stand wist om te draaien, 2-1. Toch kwam Ploeg/Kantine nog voor de wissel weer gelijk door Marcel Visser met ook zijn tweede treffer, 2-2. Na de wissel wist K/P met de  regelmaat van de klok uit te lopen naar 2-5.  Im Sabai kwam nog even terug door Snoussi, 3-5 maar het slotakkoord was voor Mateusz IJpe, 3-6. De tweede partij ging tussen Friesland en Friesland, en na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 0-5 voor de bouwvisie Colin Baarda en Marc Burger wisten  beiden met twee treffer  het grootste aandeel hieraan te leveren. Wedstrijd nummer drie was er een uit de B-Poule. Buurtbazen was vrij productief deze avond, nog immer hadden zij zo`n grote overwinning behaald maar liefst 12 keer wisten zij het net te vinden tegen nieuwkomer Damen Shiprepair. Djan Al-Khads en Reda Rouji tekenden beiden voor vier treffers, Damen kon er slechts  één  doelpunt tegenover stellen.

Fotoalbum 25-02-2022

Uitslagen, topscoorders en programma

Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 4 februari 2022.

De Exstador Shamrock competitie is weer begonnen. Vier wedstrijden waaronder twee nieuwkomers, v.Stee Offshore en Damen Shiprepair en die konden gelijk aftrappen. De speeltijden moesten wat worden aangepast van 40 min. Naar 30 min. Omdat de tent om tien uur weer dicht moest. Nieuwkomer v.Stee deelde meteen Damen Shiprepair een behoorlijke klap toe door met 10-1 te winnen, Jasper de Groot was de topscoorder van avond met vier doelpunten. Gebr. Dijkstra kon het niet redden tegen RCM, twee maal Niels Outhuyse en Sander Zeilmaker waren voldoende voor de 0-5 zege. De derde partij was tussen PoPaLo en O.H. de spelers van PoPaLo waren wat aan de late kant maar dat had zijn redenen volgens coach Hilbrand P. Toch troken ze aan het langste eind 3-1 mede door twee dlp. van Brian Visser. Als laatste waren de Buurtbazen tegen ZWF/P aan de beurt, ondanks de minderheid aan spelers wisten ook zij met 3-1 aan het langste eind te trekken. Volgen de week is de A-Poule aan de beurt. Doordat er twee nieuwe teams zijn aangesloten, is de competitie nu aan de hand van de tussenstand ten tijde van de vorige corona regels in november als competitie in tweeen is gesplitst. Helaas is er vanwege de nu geldende corona regels er nu toch weer een team dat zich heeft terug getrokken.

Fotoalbum 05-02-2022

Uitslagen, programma en topscoorders

Van Stee Offshore is een aanwinst voor de zaalvoetbal competitie Pompeï Shamrock.

De jeugd heeft de toekomst en gelukkig weten steeds meer jeugdspelers op vrijdagavond de weg naar de Waddenhal te vinden. Zaalvoetbal daar word je beter van! Iedere vrijdagavond worden er verschillende wedstrijden in de Pompeï Shamrock zaalvoetbal competitie gespeeld. De laatste jaren komen er steeds meer teams bij en op dit moment spelen er 14 teams in deze competitie tegen elkaar. Er is zeker ruimte voor meer team en starten is heel simpel en kan vrij snel. Dat bewezen wel de jongens van het kersverse team van, Van Stee Offshore. Deze liefhebbers wilden graag een team starten en binnen een week hadden ze tien man geregeld. Het vinden van een sponsor was snel geregeld en de daaropvolgende week was het tenue inclusief bedrukkingen gereed (met dank aan Grafisch Centrum Harlingen).  De boys kunnen na de winsterstop aansluiten in de competitie, maar dat duurt nog wel lang. Gelukkig was er de mogelijkheid om vorige week vrijdag te oefenen in de zaal. Guus van Hurck gaf aan dat de zaal beschikbaar was en binnen no-time waren er vier ploegen geregeld. Namelijk het team van de Gebr. Dijkstra, waar veel jonge talenten in zitten een team van Friesland Direkt waar wat oudere talenten inzitten. Tot slot konden we twee teams vormen met het kersverse nieuwe team van, Van Stee Offshore.  Martijn Adema is een alleskunner en na de QR-code checks, regelde hij de wedstrijdtafel. De scheidrechters Guus Janssen en Erik de Groot staken in grootste vorm, maar dat gold ook voor de spelers.  De Gebr. Dijkstra die het in de competitie zwaar hebben, maar iedere week beter worden hielden Friesland Direkt op een gelijkspel. Het spektakelstuk was toch wel de wedstrijd tussen Van Stee Offshore 1 tegen Van Stee Offshore 2. De vonken spatte eraf en ze gaven elkaar geen millimeter. Na een gelijk opgaande strijd werd het 4-5.

Iedereen kan terugzien op een leuke voetbalavond en lijkt het je ook leuk om een team te beginnen neem dan contact op met Guus van Hurck.

Op de foto Team: Van Stee Offshore

Staand: Storm Seinen, Stijn Scheffer, Sil Kuperus, Mees Nagel, Nick van der Wal, David Kwast en nieuwe clubeigenaar Arjan van Stee.

Voor: Jort Scheffer, Rieken van Stee, Jasper de Groot en Finn Janssen

 

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 29 oktober 2021.

Vier wedstrijden met veel doelpunten (56 st) in totaal. Veltman Gebr. Dijkstra werd de grootste uitslag 24 maal wisten zij het doel te vinden. Soulaiman Snoussi wist er 11 st in te lepelen en Dany van Eijck was goed voor 8 treffers. Een eenzijdige partij waarin Dijkstra maar moeilijk onder de druk van Veltman kon uitkomen. In de tweede partij van de avond werd er beduidend minder gescoord. Bouwvisie was wat directer en zorgvuldiger in de opbouw wat uiteindelijk resulteerde in een wat kleinere overwinning. In wedstrijd nummer drie was het weer raak. Popalo miste een aantal vaste waarden en kon hierdoor te weinig inbrengen tegen een ontketend Broodje nuchter Stijn Schakenbos en Cyrus Boerman waren hier de grote schutters met respectief lijk 5 en 6 doelpunten. De laatste partij van de avond ging tussen Buurtbazen met een volle reserve bank en OH met alleen een coach op de bank en dan is veertig minuten lang zonder wissels en zodoende pakte Buurtbazen zijn tweede overwinning in deze competitie. Volgende week is de finaleavond van het toen afgebroken speelseizoen 2019-20 dit opgeluisterd met livemuziek na afloop van de wedstrijden.

Fotoalbum 29-10-2021

Uitslagen, programma en topscoorders

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 22 oktober 2021.

Helaas deze avond weer een afmelding. ZWF/Poelstra kon niet voldoende mensen op de been brengen. De teams die er wel stonden waren deze keer aardig aan elkaar gewend, hoewel de eerste wedstrijd door Im Sabai met 5-1 werd gewonnen was dit niet een duidelijke afspiegeling van de einduitslag van deze partij. Buurtbazen kreeg wel degelijk goede mogelijkheden maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken, Im Sabai hierin tegen was duidelijk effectiever in het maken van doelpunten. RCM en Broodje nuchter maakten er ook een spannende pot van en het zag er tegen het einde van de wedstrijd dan ook naar uit dat deze partij in een gelijke stand zou eindigen. Even niet voldoende ingrijpen in de verdediging van RCM en Broodje nuchter wist op de valreep hiervan alsnog te profiteren door in de laatste paar minuten nog twee keer te scoren en bleven  zodoende de administrateurs helaas met lege handen zitten. De laatste partij kon ook alle kanten op. In het begin van de wedstrijd was het Bouwvisie die de voorsprong wist te pakken met twee doelpunten, daarna was het de beurt aan Fr. Direkt  en de achterstand werd omgebogen naar een 3-2 voorsprong op dat moment. Nadat Bouwvisie toch nog weer langs wist te komen was het uiteindelijk Martijn Adema die met zijn derde van de avond de wedstrijd in het voordeel van Fr. Direkt wist te beslissen. Opvallend detail bij Fr/D was wel dat er drie keer twee gezinsleden in het team stonden opgesteld. 2x Bouma, 2x Adema en twee maal Attema.

Fotoalbum 22 oktober 2021F

programma en standen

Uitslagen, programma en fotoalbum  Pompeï Shamrock competitie van vrijdag 15 oktober 2021.

Drie wedstrijden en 24 doelpunten deze avond. Im Sabai en VSD beten de spits af dit in een gelijk opgaande wedstrijd waarin VSD echter maar 4 keer wist te scoren en toch met 6-5 aan  het langste eind trok. Im Sabai was zo vriendelijk om de bal twee maal in het eigen doel te plaatsen en dan trek je aan het kortste eind. Bouwvisie Friesland wist ook vijf maal het net te vinden, daarin tegen kwam ZWF niet aan scoren toe. Niet dat het eenrichtingsverkeer was, maar ZWF/Poelstra was niet effectief genoeg deze keer. Ploeg/Kantine blijft de koploper door met 5-3 te winnen van Friesland Direkt. Marcel Visser kon wederom weer een drietal doelpunten toevoegen aan zijn totaal en staat nu fier aan kop in het doelpunten klassement met 17 treffers De laatste wedstrijd kon geen doorgang vinden want O/H had niet voldoende mensen beschikbaar deze avond.

Fotoalbum 15 oktober 2021

Programma en standen

Archief onderlinge competitie